Hi
Ook dit recept maakte ik in Spanje klaar om de overschotjes mee op te werken en is hier ideaal voor. Maak het recept zo of ga zelf aan de slag met jouw eigen fantasie!
Niveau: makkelijk Budget:€€ Tijd: 30min
4 personen
Ingrediënten
400g volkorenpasta
Pesto ( verse van AH is goede) kan ook zelf gemaakt of uit een bokaal
Courgette
Rode paprika
Groene paprika
Tomaat
Ui
Look
Basilicum of peterselie
Peper en zout
Olijfolie
oregano
Provençaalse kruiden
Parmezaanse kaas
Bereiding
Snipper de ui en de look fijn.
Snij de andere groenten in blokjes.
Stoof de ui en de look aan in wat olijfolie.
Voeg de courgette en de paprikas toe en stoof verder aan.
Als laatste voeg je de tomaten toe en laat pruttelen tot de groentjes gaar zijn.
Kruid af met peper, zout, oregano en provençaalse kruiden.
Breng ondertussen water aan de kook en kook de pasta zoals op de verpakking.
Giet de pasta af en meng de pesto hier onder.
Werk af met verse basilicum of peterselie en parmezaanse kaas.
Smakelijk!
Een reactie posten